Néha az esőcseppek is megállnak egy pillanatra, hogy megnézzék a Földön zajló csodákat. Az elmúlt szombaton, a Soroksári Napok keretében valami különleges történt, amit nem lehet könnyen elfelejteni. Igen, az Aranykapu Bábszínház lépett fel és az esős idő ellenére is teltház előtt játszották el a „Paprika Jancsi és az ördögök” című vásári bábjátékot. De miért is volt ez az esemény olyan emlékezetes? Olvass tovább!

Az eső nem szegte az emberek kedvét

Hiába hullott az eső, a nézők szívósan és lelkesen gyűltek össze a rendezvény sátrában. Az időjárás nem volt képes elrontani az ünnepi hangulatot; sőt, talán még inkább fokozta is. Ahogy az esőcseppek kopogtak a sátor tetején, úgy dobogtak a szívek is izgatottan, várva a műsort.

Élőzene: A Lélek hangjai

Az előadás további különlegessége a gyönyörű élő zenei kíséret volt, melyet Bárdos-Simon Katalin népzenész és népi énekes szolgáltatott. Az ő hangja és tekerőlant muzsikája édesen ölelte körbe a mesét, létrehozva ezzel egy varázslatos és meghitt atmoszférát.

ördögök kesztyűs bábok

Új arcok, régi történet

De volt itt még valami! Több mint 12 év után új bábok is debütáltak. A fából faragott Paprika Jancsi és az alvilági trió: Belzebub, Plútó és Lucifer, az alvilág császára, fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Az új bábok frissessége és kreativitása érződött a közönség reakcióin, akik láthatóan lenyűgözöttek voltak.

A vége: A Jó mindig győz

Ahogyan az lenni szokott, Paprika Jancsi most is visszazavarta az ördögöket a pokol mélyére. A nézők vastapssal honorálták a műsort, megerősítve, hogy az Aranykapu Bábszínház újra hatalmas sikert aratott.

Paprika Jancsi bábszínháza

Ha nem is voltál ott ezen a csodás napon, reméljük, hogy a következő előadásunkon már velünk tartasz! Az Aranykapu Bábszínház továbbra is elkötelezett amellett, hogy művészetével és kreativitásával örömet és boldogságot hozzon minden korosztálynak. Köszönjük, hogy velünk tartottál a Soroksári Napokon, és várunk vissza benneteket az újabb mesés kalandokra!

Köszönjük, hogy olvastátok és hamarosan találkozunk!