Mikulás Bábszínházat keresel?

Te is szeretnél egy felejthetetlen és különleges mikulás rendezvényt szervezni? Ahol nem csak egy ajándékozó Mikulás lepi meg a kicsiket, hanem egy rendkívüli bábelőadás is elvarázsolja őket? 

Miért válaszd az Aranykapu Bábszínház rendelhető télapó műsorát?

Alkalmazkodunk a helyszínhez!

Művelődési intézmény nagyszínpadán, iskolai tornateremben és óvodai csoportszobában egyaránt előadható a bábelőadás.

Komplett technikát biztosítunk!

A műsor mellé teljes hang- és fénytechnikát biztosítunk, így a legjobb élményt nyújtjuk a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Mindez az árban benne van!

Pontos adminisztráció!

Segítünk a papírmunkában, szerződést küldünk, gyors és pontos ügyintézést vállalunk. Tudjuk ez milyen fontos neked, különösen a pályázatok esetében.

Kényelmes fizetési lehetőség!

Gondtalanul rendezheted a számlát átutalással, így a készpénzzel sem kell bajlódnod.

Kettő az egyben szolgáltatás!

Paravános bábelőadás és ajándékosztó Mikulás műsor egy csomagban! Ezzel az ajánlattal nem csak időt, de pénzt is spórolsz.

Pontos érkezés!

Az előadás kezdése előtt egy órával a helyszínre érkezünk, hogy időben tudjunk kezdeni.

Nézd meg videó ajánlónkat!

A Mikulás időszakra már sok előadóművésznek és fellépőnek be van telve a naptárja…

Ne maradj le a legjobb mikulás programról!

Foglalj időben, hogy rendezvényedre színvonalas gyermekműsor érkezhessen…

Boldog kisgyerek

Előadás

Falu és Város

Bábszínházi évad

Bemutatkozás

Az Aranykapu Bábszínházat Kapusi Szabolcs bábszínész alapította 2011-ben. A társulat azóta járja utaztatható előadásaival a Kárpát-medence fesztiváljait, falunapjait, óvodáit és iskoláit.  Rendszeres vendége a határon túli magyarság rendezvényeinek. Felvidéken, Erdélyben, Németországban, Svájcban és Svédországban turnéznak rendszeresen. 

Hitük szerint, a bábjáték a legalkalmasabb forma a gyerekek komplex művészeti nevelésére. A bábmese morális tanulságával megtanítja az apróságokat különbséget tenni jó és rossz között. Küldetésük, hogy a vidéki települések gyerekei és a határon túli magyar közösségek is hozzá jussanak a bábszínház művészi élményéhez.

Kapusi Szabolcs tagja a Magyar Bábjátékos Egyesületnek. Előadásait beválasztották a Lázár Ervin programba és a „Köszönjük Magyarország!” programba is. Tapasztalatát igénylik a felsőfokú szakképzésben is, jelenleg a Tokaj Hegyalja Egyetemen az „Alkalmazott bábjáték” szakirányú továbbképzés szakon óraadó tanár.

 

Mit is kínálunk pontosan?

Az előadás címe: „Paprika Jancsi Mikulása” – interaktív, bábelőadás Mikulás ünnepségre.

Előadja két fő előadóművész. A paravános bábjáték 40 perces, amely után megjelenik az élőszereplős Mikulás, gyönyörű jelmezben és kiosztja az ajándékokat az apróságoknak. Az ajándékosztás ideje kb. 20-30 perc.

Művelődési intézményekbe, céges mikulás rendezvényre, óvodai mikulás ünnepségre és iskolai rendezvényre ajánljuk télapó műsorunkat!

 

Itt is találkozhattál velünk:

Kiemelt visszajelzések

Elégedett kulturális szervezőktől idézünk:
„Köszönjük szépen a Paprika Jancsi előadást, melyet a Kocsonyafesztiválon láthatott a miskolci közönség. Mint mindig, most is fantasztikus volt, elvarázsolt gyermeket és felnőttet egyaránt. További sok sikert az Aranykapu Bábszínháznak! Remélem, még sok miskolci rendezvényen találkozhatunk újra és újra!”

Madácsi Ágnes

kulturális menedzser, Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.
„Nagy tisztelettel köszönjük az Aranykapu Bábszínháznak, hogy fellépet a Tréfás farkas című bábjátékkal a Diósgyőri Alkotóházban. Köszönjük az életvidám, varázslatos előadást!”

Gergye Zoltán

A Fügedi Márta Népművészeti Egyesület elnöke

Nagyon meggyőző a reklámjuk, de mi van, ha mégsem olyan jók, mint ahogy állítják?

Előadásainkra „Vastaps” garanciát vállalunk. Ha a közönségnek nem tetszik a műsor, nem kell kifizetned a műsort! Igen, ennyire biztosak vagyunk a közönségsikerben, hiszen 12 év tapasztalata alapján állítjuk.

Társadalmi felelősségvállalás

Előadásunk megrendelésével jótékonysági tevékenységünket is segíted. Az Aranykapu Bábszínház rendszeresen tart ingyenes jótékonysági előadást beteg gyerekeknek, kórházakban és beteg gyerekeket támogató alapítványi eseményeken. Fontosnak tartjuk még, hogy a művészeti nevelésben is részt vegyünk, ezért a Cogito Művészeti Iskola hátrányos településeken lévő telephelyein is rendszeresen játszunk.

Gyakran ismételt kérdések:

Milyen vállalkozás van a szolgáltatás mögött?

Cégnév: Kapusi Solution Kft.
Székhely: 3531 Miskolc, Bársony János utca 39. 8. em. 1. ajtó
Adószám: 32253032-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-036563
Bankszámlaszám: 11734035-21443947
Közösségi adószám: HU32253032
IBAN: HU87117340352144394700000000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
képviseli: Kapusi Szabolcs ügyvezető

Hogyan tudok árajánlatot kérni?

Kattints az „Ajánlatot kérek gombra!” Ezt követően töltsd ki az űrlapot. Minél pontosabban töltöd ki (a rendezvény helye, ideje, email címed), annál kedvezőbb, személyre szabott ajánlatot fogok küldeni. Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra.

Timár Krisztián előadás-szervező barátom segíti a szervező munkát, mert én gyakran előadáson vagyok vagy vezetek. Őt eléred munkanapokon.

Milyen gyorsan kapom meg az árajánlatot?

Az ajánlatkérés után egy munkanapon belül válaszolok e-mailben, amiben csatolt fájlként küldök pdf.  formátumban  árajánlatot. Ebben megtalálod a részletes műsor- és árajánlatunkat.

Hogyan tudom megrendelni az előadást?

Az e-mailben küldött ajánlatban megtalálod a telefonszámomat, azon hívj fel és egyeztetjük a részleteket. Írhatsz emailt is, amiben megendeled az előadást. Szóbeli megállapodásunk után szerződést kötünk, aminek az ügyintézésében segítünk.

Mi történik, ha nem kapom meg az emailt?

Ellenőrizd, hogy jól adtad-e meg az email címed és ellenőrizd a levelezési fiókod spam és promóciók mappáját is.

Lehet átutalással is fizetni?

Igen, lehet. Kérésedre 8, 15 vagy 30 napos határidővel átutalásos számlát állítunk ki.

Tudunk külföldön is számlát adni?

Igen. Rendelkezünk uniós közösségi adószámmal.

Milyen technikai igénye van az előadásnak?

Stabil 230 V áramforrás szükséges 10 méteren belül. A színpad nem feltétele a produkció bemutatásának. Nagyobb rendezvények esetén, ha  a megrendelő biztosítja a technikát, akkor saját mikroportunkkal csatlakozunk a kiépített rendszerhez.

Hogyan történik az ajándékosztás? Mennyi időt tölt a Mikulás a gyerekekkel? Hoznak-e saját ajándékot, vagy az intézménynek kell biztosítania?

A 40 perces bábjáték végén Paprika Jancsi behívja egy dallal a gyerekekkel együtt a Mikulást, aki meghallgatja a gyerekek dalait, verseit, majd kiosztja a gyerekeknek az ajándékot. Ez általában 20-30 perc szokott lenni. Minden esetben a megrendelő biztosítja a gyerekeknek az ajándékokat, ő szerzi be a csomagokat.

 

Utóirat: Képzeld el azt a pillanatot, amikor a gyerekek csalódottan állnak a rendezvényeden, mert nem szerveztél időben és nem találtál színvonalas mikulás műsort… Ne hagyd, hogy ez megtörténjen az idén! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és varázsolj el mindenkit az Aranykapu Bábszínház lenyűgöző előadásával!

 

Kérj árajánlatot most!